MY BODY IS MY JOURNAL, AND MY TATTOOS ARE MY STORY

Jeg vil sindsygt gerne have en tattovering! Så har gået og spekuleret på hvilken og hvor..
Lige nu står det imellem tre forskellige, hvor den ene er motivet af et dødningehoved lig det på billedet på underarmen. En anden er et batman-ikon på inderarmen - det er nostalgi for mig, da min far og jeg plejede at læse superhelte tegneserier - eller en stjerne bag øret. Freja Behas gun er også super flot, men vil hellere have noget lidt mere originalt. Jeg er bare så bange for at jeg bliver træt af hvilken en jeg nu vælger!
- Har i nogen idéer?

2 kommentarer:

  1. er vild med din enkle og minimalistiske bloggerstil, karen ;-) så jeg tænker i hvert noget i stil med det enkle. mht. til det med at du er bange for, at det kan blive uoriginalt, altså.. stort set alle tatoveringer er/bliver mere eller mindre originale. især de små og enkle, men personligt synes jeg bare, de er finest. så i hvert fald noget, der er betydningsfuldt for dig :-) ... og det er nok kun dig, der kan vide hvad.

    SvarSlet
  2. Først og fremmest YOLO! (hader det udtryk, men det giver jo mening) Jeg syntes bare du skal få lavet en tattoo, eller 10 hvis det er det du har lyst til. Jeg forstår self godt at du er bange for at fortryde, for hvis jeg ikke selv havde haft den tanke ville mine arme sikkert have været helt dækkede nu. Men er super glad for den ene jeg har, og er sikker på jeg bliver glad for den næste jeg skal have.
    Er ret vild med batman ideen, da den jo har en betydning for dig. Men ellers skelethovedet også pisse fedt :)
    Total lækker blog du har!

    SvarSlet